Mobilā versija
-2.2°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
9. septembris, 2014
Drukāt

Jēra gaļa ar kauliņu kopā ar garšaugiem un sieru

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas:

1 ķiploka daiviņa

1/2 buntīte bazilika

0,3 glāzes pekorīno siers

0,3 glāzes rīvmaizes

2 ēdamkarotes Provansas garšaugi

1,5 ēdamkarotes dižonas sinepes

2,5 ēdamkarotes olīveļļas

700 g jēra gaļas ar kauliņu

1. Samaļ ķiploku un pievieno baziliku, sarīvētu sieru, rīvmaizi, Provansas garšaugus un sinepes. Labi sasmalcina un pielej olīveļļu. Labi samaisa.

2. Uzsilda cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Gaļu sasāla un sapiparo. Jēru izliek uz nelielas pannas un pa virsu pārkaisa ar rīvmaizi, nedaudz piepiežot to. Cep 35 minūtes, līdz jēra iekšējā temperatūra ir 57 grādi. Izņem no cepeškrāsns un atstāj uz 15 minūtē.

3. Izliek gaļu uz dēļa un sagriež divās daļās. Izliek uz škīvja un pasniedz uz škīvjiem.
Recepte no eda.ru

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+