Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
17. septembris, 2015
Drukāt

Jēra gaļas sadžs (2)

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

Jēra gaļa bez kaula, sīpoli, svaigi šampinjoni, kaltētas bārbeļu ogas, rozmarīns, sviests, kartupeļi, baklažāni, tomāti, čili pipari, malti sarkanie pipari, sāls, augu eļļa.

Kā gatavot?

Gabaliņos sagrieztu jēra gaļu sakarsētā pannā ar vāku uz mazas uguns sautē 5 – 10 min. Šķidrumu nolej, liek katliņā. Pievieno sagrieztus sīpolus, sēnes un sviestu. Pārkaisa ar sarkanajiem pipariem, sāli, bārbeļu ogām, pievieno rozmarīnu. Trauku noslēdz ar vāku un, ik pa brīdim apmaisot, uz spēcīgas uguns karsē 15 min. Pannā apcep baklažānu un kartupeļus šķēles, tomātus un čili piparus. Lēzenā māla šķīvī liek cepto jēra gaļu, sēnes un čili, pāri glīti kārto tomātu, baklažānu un kartupeļu šķēles. Pasniedz ar lavašu. Gatavošanas laiks 20 – 25 min.

 

Gatavoja restorāna “Azerbaidžāna” pārvaldnieks un šefpavārs Huseinsade Elšads

 

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Ļoti gards, bet izskatās gan ne tāds, kā bildē. Vismaz tajā pašā restoānā “Azerbaidžana”.

  2. Kāpēc ”sadžs”? Latviski, lūdzu!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+