Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
26. janvāris, 2015
Drukāt

Jēra gaļas zupa

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze
Sastāvdaļas:

• 350 g jēra gaļas ar treknumu

• 150 g burkānu

• 150 g kāļa

• 100 g turku zirņu

• 60 g šalotes sīpolu

• 3 ķiploka daiviņas

• 20 g kinzas

• 5 g kumīna

• 40 ml olīveļļas

• 50 g tomātu pastas

• 650 ml gaļas buljona

• Sāls, pipari pēc garšas

(4 personām)

Dārzeņus sagriež kubiciņos. Uzkarsē katlu, ielej olīveļļu, apcep dārzeņus, tad pievieno kubiciņos sagrieztu gaļu, apcep un pieliek tomātu pastu. Pielej buljonu, pieber sāli, piparus, garšvielas, čili un sautē, kamēr gaļa mīksta. Jau gatavai zupai pieliek konservētus turku zirņus. Pasniedzot uzkaisa sakapātu kinzu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+