Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
6. februāris, 2014
Drukāt

Jogurta pankūkas

Foto - http://foto-recepti.ru/Foto - http://foto-recepti.ru/

Šīs jogurta pankūciņas iznāk maigas ar skābenu vidu. Savukārt anīss piešķir vieglu ābolu aromātu.

Sastāvdaļas:

400 ml dabīga jogurta

6 ēdamkarotes kviešu miltu

šķipsniņa sāls

2 tējkarotes anīsa sēklu

200 g cukura

1 ēdamkarote sezama sēklu

100 g eļļas

Kā gatavot?

Jogurtu, sāli, miltus un anīsu sajauc un atstāj uz pusstundu.

Tikmēr čuguna katliņā taisa sīrupu. Cukuru samaisa ar 100 ml ūdens un vāra tik ilgi, līdz sīrups kļūst pietiekami biezs. Par to pārliecinās ar veco labo divu karošu metodi (jūs droši vien zināt). Sīrupam pievieno sezama sēklas.

Nelielā čuguna pannā vai vokpannā uzsilda eļļu.

Karstā eļļā liek pankūku mīklu, veidojot vairākas pankūciņas. Ātri apcep no abām pusēm, gatavu liek uz papīra salvetēm. Pēc tam liek sīrupā.

Ar pinceti vai citu palīgierīci pankūciņu uz pāris sekundēm ieliek aukstā ūdenī. Tādējādi karamele ātri sacietēs un nelips, bet pankūciņu iekšpuse būs karsta.

Recepte foto-recepti.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+