Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
26. novembris, 2013
Drukāt

Jūras kāpostu zupa (1)

jurkaposts-zupa1

200 g jūras kāpostu,

2 burkāni,

1 sīpols,

1 paprika,

1 daiviņa ķiploka,

2 ēdamkarotes olīveļļas,

½ tējkarotes malta kumīna,

⅓ tējkarotes malta muskatrieksta,

⅓ tējkarotes kurkumas,

zaļumi.

Jūras kāpostus iepriekš izmērcē un novāra. Burkānus, sīpolus un papriku sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu, uz 30 sekundēm apcep tajā garšvielas, tad pievieno sagrieztos dārzeņus un viegli apcep. Pēc tam pārlej ar 1,2 litriem verdoša ūdens un vāra uz vidējas uguns aptuveni 10 – 15 minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno smalki sakapātu ķiploku un jūras kāpostus. Pavāra vēl trīs minūtes, noslēdz uguni un pievieno zaļumus. Iznāk viegla, aromātiska un diētiska zupiņa. Mazliet neparasta garša pievienoto jūras kāpostu dēļ.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+