Foto – Shutterstock

Kā pagatavot tahini pastu 0

Sastāvdaļas
• 200 ml sezama sēklu
• 2–3 ēdamkarotes vīnogu kauliņu eļļas
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Sezama sēklas maigi apgrauzdē uz pannas, līdz tās zeltaini brūnas. Svarīgi, lai sēklas ir svaigas, bez rūgtuma. Atdzesē un maļ blenderī, līdz visas vienmērīgi samalušās. Pēc tam pamazām pielej pa ēdamkarotei eļļas, līdz iegūta pastas konsistence. Pēc garšas pievieno mazliet sāls. Ja gribas izteiktāku sezama garšu, vīnogu kauliņu eļļas vietā izmanto sezama sēklu eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.