Mobilā versija
+3.5°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
26. septembris, 2014
Drukāt

Kabaču pankūkas ar mocarellu un kaperiem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas

500g notīrīts kabacis

4 ēd.k. kukurūzas milti

150g Mozzarella

1 ola

1-2 ķiploka daiviņas

sauja kaperu

pētersīļi, dilles

rīvēta citrona miziņa

olīveļļa

sāls

Pagatavošana

Kabačus sarīvē uz dārzeņu rīves. Pievieno olu, kukurūzas miltus, sakapātus zaļumus un ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un atstāj uz 15 minūtēm, lai uzbriest kukurūzas milti.

Pannā uzkarsē eļļu un izcep pankūkas. Gatavās pankūkas jātur siltumā.

Siera bumbiņas sadala mazākos gabalos un bļodiņā sajauc ar sasmalcinātiem kaperiem, zaļumiem un citrona sulu.
Pankūkas pasniedz siltas ar siera salātiem.

Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+