Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
19. jūlijs, 2015
Drukāt

Kabaču pīrāgs – ļoti gards, maigs un sulīgs (1)

kuka

Sastāvdaļas – sīpols, 3 – 4 šķēlītes bekona, 3 vidēji kabacīši (400 g), 5 olas, glāze miltu, glāze rīvēta siera, 1/3 glāzes augu eļļas, sāls un pipari.

Pagatavošana.

Sīpolu un bekona šķēlītes smalki sagriež un apcep uz pannas.

Kabacīšus sarīvē, tiem pievieno apceptos sīpolus ar gaļu, visu samaisa.

Olas sakuļ ar dakšiņu un pievieno kabačiem.

Pievieno miltus, sieru un visu kārtīgi samaisa.

Pievieno sāli un piparus, pielej eļļu. Samaisa.

Cepamo trauku iesmērē ar eļļu, traukā liek kabaču masu.

Cep 180 grādu karstumā apmēram 40 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Cik tad īsti vajag kabačus? 400g vai 1,2 kg?

Draugiem Facebook Twitter Google+