Kabaču salāti
 ziemai 0

Sastāvdaļas
• 5 kg kabaču
• 1 kg sīpolu
• 4 kg tomātu
• 0,5 l eļļas
• 1/2 ēdamkarotes melno malto piparu
• 1/2 ēdamkarotes malto sarkano piparu
• 5 ēdamkarotes sāls
• 200 g cukura
• 3 ķiploka daiviņas
• 5 tējkarotes galda etiķa
• 100 g zaļumu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus nomizo un sasmalcina. Kabačus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos. Tomātus nomazgā un sagriež nelielos gabalos. Ķiploka daiviņas notīra un sasmalcina. Pētersīļa un selerijas lapas nomazgā un smalki sagriež. Katlā ielej eļļu, uzkarsē, ieber sīpolus un sautē, līdz tie kļūst zeltaini un caurspīdīgi. Tad pievieno tomātus, kabačus, ķiplokus un zaļumus. Visu samaisa un vāra. Aptuveni pēc 30 minūtēm pieliek garšvielas: piparus, sāli, cukuru un etiķi. Turpina vārīt, līdz tomāti izjukuši un kabači kļuvuši mīksti. Karstus salātus lej burciņās, aizvāko un novieto vēsā vietā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.