Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
19. oktobris, 2014
Drukāt

Kabaču tortīte

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – 3 kabacīši, 2 glāzes miltu, 3 – 4 olas, 200 g majonēzes, 3 ķiploka daiviņas, 2 tomāti, 70 g siera, augu eļļa cepšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Kabacīšus notīra un uz rupjās rīves sarīvē. Pievieno sāli, piparus un nolej lieko šķidrumu.

Pievieno olas, miltus un visu kārtīgi samaisa. Mīklai jābūt ne šķidrai un ne biezai.

Uz iepriekš uzkarsētas pannas cep tortes plāksnes no kabaču mīklas kā lielas pankūkas. Mīklu ar pannas lāpstiņu izlīdzina pa visu pannu kā pankūku. Šīs pankūkas cepas ļoti ātri, burtiski pāris minūšu no katras puses.

Jāsacep vairākas pankūkas, pēc tam tās izliek uz papīra dvielīša, lai novadītu lieko eļļu pēc cepšanas.

Majonēzei pievieno rīvētu ķiplociņu, sāli un melnos piparus pēc garšas. Var pievienot zaļumus, rīvētu sieru, biezpienu utt.

Veido torti. Katru izcepto pankūku pārsmērē ar majonēzes mērci un veido kārtas. Pildījums starp kārtām var būt jebkas – sagriezti tomāti, sacepti sīpoli ar burkāniem, sēnes. Ja pildījumam izmantos saceptu malto gaļu, būs gaļas torte.

Augšējo pankūku pārsmērē ar majonēzi un liek ledusskapī uz pāris stundām, lai ievelkas.

Torti rotā ar sagrieztiem tomātiem, pa vidu ierīvējot sieru.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+