Foto-tvoirecepty.ru

Kabaču un vistas gaļas kotletes 0

Sastāvdaļas – 750 g vistas maltās gaļas, 300 g kabaču, 1 sīpols, 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes, 2 ēdamkarotes augu eļļas, rīvmaize, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins 124
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Kabaci sarīvēt uz rupjās rīves, pievienot smalki sagrieztu sīpolu un malto vistas gaļu. Pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisīt. Pēc tam pievienot kartupeļu cieti un visu vēlreiz rūpīgi samaisīt.

No iegūtās masas veidot kotletes, apviļāt rīvmaizē un apcept uz pannas sakarsētā elļā no abām pusēm zeltaini brūnas.

Labu apetīti! Recepte no tvoirecepty.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.