Mobilā versija
-1.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
12. decembris, 2013
Drukāt

Kafijas krēms ar ogu mērci
 (6)

Valda Semjonova fotoValda Semjonova foto

"Kalniņā", kafejnīca, IK "Alens S" Līvānu 18, Aknīste, Aknīstes n., Ēdieni kafejnīcā "Kalniņā". 20.11/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas: 

1 l saldā krējuma,

200 ml vārītas dabīgās kafijas,

800 g cukura,

80 g želatīna.

 

Kā  gatavot?

Pusi saldā krējuma saputo ar cukuru, otru – bez cukura, tai pievieno kafiju. Abas daļas sajauc, pievieno uzbriedinātu želatīnu. Krēmu liek ledusskapī, lai sabiezē. Pasniedz ar ogu mērci, kas pagatavota no avenēm un zemenēm.

 

Gatavoja kafejnīcas “Kalniņā” saimnieks Juris Sorokins

 

Dārzeņu salāti ar kūpinātu vistas gaļu


Sastāvdaļas: 

kūpināta vistas fileja,

svaigi gurķi,

svaigi tomāti,

konservēti zaļie zirnīši,

majonēze.

 

Kā  gatavot?

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, tomātus un gurķus – gabaliņos. Aizdara ar majonēzi, pievieno konservētus zaļos zirnīšus.

 

Gatavoja kafejnīcas “Kalniņā” saimnieks Juris Sorokins

Pievienot komentāru

Komentāri (6)

  1. 800 gr cukura? Bļin, sabojāju visu… Paldies

  2. Es jau parasti cukuru pievienoju pēc garšas,ja ogu mērce skābāka tad krēmu var nedaudz saldāku.

  3. Tur tak tīrais cukurs sanāk. Droši vien drukas kļuda, nevar būt kad tik daudz cukuru vajag..

  4. vai tas cukurs nav traki par daudz ????

  5. vai tiesham tam saldajam vajag 800g cukura???

  6. vai tiesám 800grami cukura/

Draugiem Facebook Twitter Google+