Mobilā versija
Brīdinājums -2.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
5. jūlijs, 2015
Drukāt

Kafijas pudiņš. Rīta kafijas spēks dubultosies!

kafijaspudins
Sastāvdaļas

0,5 l piena
1 paciņa pudiņa pulvera
200 g sviesta
100 g pūdercukura
200 g tumšās šokolādes
1 tējkarote kokosriekstu eļļas

Pudiņu gatavo, ievērojot norādes uz pulvera iepakojuma un masu papildinot ar sviestu, kas iepriekš saputots ar pūdercukuru.

Iegūto masu kupola veidā liek uz pamatnes.

Šokolādi liek traukā karsta ūdens peldē, pievieno kokosriekstu eļļu, izkausē un pārlej tortei.

Kad glazūra apžuvusi, torti liek ledusskapī.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+