Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
16. jūlijs, 2012
Drukāt

Kaiju steiks

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: Liellopa gaļa, zaļie sparģeļi, sarkanā un dzeltenā paprika, etiķis, melnie pipari. Marinādei: citrona alus dzēriens (piemēram, “D-light”), indiešu garšvielas gaļai, citrons, zilie sīpoli. Mērcei: kivi, citronpipari, piparmētru garšviela.

 

Kā gatavot?

Gabalos sagrieztu liellopa gaļu aplaista ar citronu “D-light”, pievieno ripiņās sagrieztus zilos sīpolus, citronu sulu, indiešu garšvielas gaļai. Atstāj diennakti marinēties. Sparģeļus vāra 8 minūtes, strauji atdzesē ledus ūdenī, apcep sviestā. Papriku marinē etiķa un piparu marinādē, pēc tam apcep, liek pāri sparģeļiem. Gaļu no abām pusēm apcep sviestā, pēc tam aptuveni 20 minūtes karsē cepeškrāsnī 190 grādos. Mērci gatavo, sablenderējot kivi ar citronpipariem un piparmētru garšvielu.

 

Recepte no kafejnīcaa “Ar mani atkal runā kaijas” klāsta.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+