Foto-Baiba Buceniece

Kaiju steiks 0

Sastāvdaļas: Liellopa gaļa, zaļie sparģeļi, sarkanā un dzeltenā paprika, etiķis, melnie pipari. Marinādei: citrona alus dzēriens (piemēram, “D-light”), indiešu garšvielas gaļai, citrons, zilie sīpoli. Mērcei: kivi, citronpipari, piparmētru garšviela.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm 115
Lasīt citas ziņas

Gabalos sagrieztu liellopa gaļu aplaista ar citronu “D-light”, pievieno ripiņās sagrieztus zilos sīpolus, citronu sulu, indiešu garšvielas gaļai. Atstāj diennakti marinēties. Sparģeļus vāra 8 minūtes, strauji atdzesē ledus ūdenī, apcep sviestā. Papriku marinē etiķa un piparu marinādē, pēc tam apcep, liek pāri sparģeļiem. Gaļu no abām pusēm apcep sviestā, pēc tam aptuveni 20 minūtes karsē cepeškrāsnī 190 grādos. Mērci gatavo, sablenderējot kivi ar citronpipariem un piparmētru garšvielu.

 

Recepte no kafejnīcaa “Ar mani atkal runā kaijas” klāsta.