Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
4. maijs, 2014
Drukāt

Kakorka un našķa maizītes. Divas Lilijas Mežinieces receptes

Foto - "Mājas labumi"Foto - "Mājas labumi"

Kakorka

Kakorka

Bezrauga rudzu maizes mīklu liek uz plāts, virsū uzklāj un izlīdzina žāvētas gaļas masu (sagriezta žāvēta gaļa, sīpoli, pipari). Cep krāsnī
30–40 minūtes.

Našķa maizītes

450 g kviešu miltu, 2 tējkarotes sausā rauga, 1,5 glāzes silta ūdens, 1 ēdamkarote sviesta, 1 ola.

Bļodā liek sastāvdaļas un mīca mīklu. To novieto uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem. Mīklu
mīca vēl 1 minūti, tad sadala vienādās daļās atkarībā no tā, cik lielas maizītes grib izcept.

Izrullē mīklu 10 cm garās “desiņās” un veido mīklas ritulīšus, mezglus vai saveļ bumbiņas.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+