Mobilā versija
-0.7°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
17. septembris, 2014
Drukāt

Kāļu krēmzupa ar kļavu sīrupu

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas:

700g kālis

100g ķiploku grauzdiņi

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

1ll vistas buljons

100ml saldais krējums

olīveļļa

6 ēd.k. kļavas sīrups

sāls, pipari

Pagatavošana
Sīpolu un ķiploku notīrīt un sagriezt smalkāk. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Kāļus nomizot, sagriezt kubiņos un pievienot katlā. Pārliet ar buljonu un vārīt apm. 30 min, līdz kālis ir gatavs. Dārzeņus mazliet atdzesēt un sablendēt. Pievienot saldo krējumu un sablendēt vēlreiz. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Krēmzupu saliet porcijas šķīvjos vai krūzēs, pievienot pa 1 ēd.k. kļavu sīrupu un grauzdiņus.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+