Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
29. janvāris, 2015
Drukāt

Kāpostu salāti ar zemesriekstiem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

1/2 kāpostgalva (apm. 500g)

150g grauzdēti zemes rieksti

2 burkāni

1 sarkans sīpols

4-5 ēd.k. krējums

3 ēd.k. sezama eļļa

1 tējk. ābolu etiķis

1 tējk. sinepes

sāls

Pagatavošana

Burkānus notīrīt un sarīvēt uz dārzeņu rīves. Kāpostu sagriezt pēc iespējas plānākās strēmelītēs. Kāpostus un burkānus pārlikt bļodā, pārkaisīt ar sāli un saspaidīt, lai izdalās sula.

Pagatavot mērci – krējumu sajaukt ar sezama eļļu, etiķi un sinepēm.

Sīpolu sagriezt plānās ripiņās. Kāpostiem pievienot sīpolus, riekstus, pārliet ar mērci un kārtīgi samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli.

 

Recepti piedāvā bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+