Mobilā versija
-4.3°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Otrdiena, 6. decembris, 2016
30. jūnijs, 2015
Drukāt

Kāpostu šnicele

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

neliela kāpostgalva apm. 1 kg

1/2 gl. milti

1/2 gl. rīvmaize

2 olas

olīveļļa

krējums pasniegšanai

sāls, pipari

Pagatavošana

Kāpostgalvai noņemt augšējās lapas, izgriezt kacanu un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārlikt sietā, lai notek liekais ūdens.

Vienā bļodā sajaukt rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputot olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Kāpostgalvu sadalīt atsevisķās lapās. No lapām izgriezt resno kātu, salocīt lapu kā konvertu un panēt rīvmaizē, olā un vēlreiz rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.

Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.

 

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu’

Recepti piedāvā bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+