Praktiski
Receptes

Kāpostu tīteņi 0

Foto – Shutterstock.com

Sastāvdaļas: 800 g svaigu kāpostu, 250 g maltas gaļas, 125 g rīsu, sīpols, sāls, melnie maltie pipari.

 

Kā pagatavot?

Kāpostu, kuram izgriezts kacens, vāra sālsūdenī. Kad ārējās lapas gandrīz mīkstas, izņem no ūdens un atdala lapas. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu, vārītus rīsus, pieber sāli un melnos maltos piparus pēc garšas. Kāpostu lapas pamatnē liek pildījumu, pārloka pāri lapas sānu malas un satin. Tīteņus var vēlreiz apcept uz pannas, līdz tie kļūst gaiši brūni.

 

Recepti ieteica rīdziniece ValijaAnsviesule.

 

Saistītie raksti
LA.lv