Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
8. novembris, 2014
Drukāt

Kāpostu un maltās gaļas sacepums

Foto-say7.infoFoto-say7.info

Sastāvdaļas – 700 g svaiga kāposta, 500 g jebkādas maltās gaļas, liels sīpols, liels burkāns, 500 g skābā krējuma, 200 g cieta siera, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Atsevišķos traukos sasmalcina sīpolu, sarīvē burkānu, smalki sagriež kāpostu.

Pannā augu eļļā apcep sīpolu, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un visu cep 15 – 20 minūtes.

Citā pannā augu eļļā apcep burkānu, pievieno kāpostu, sāli un zem vāka sautē apmēram 15 – 20 minūtes.

Uz smalkas rīves sarīvē sieru.

Cepamajā traukā izliek pusi apcepto kāpostu, izlīdzina pa visu formu, pasāla un papiparo. Pārsmērē ar krējumu.

Liek kārtu ar visu apcepto gaļu, izlīdzina. Pārsmērē ar krējumu.

Pa virsu liek atlikušo kāpostu daļu, pārsmērē ar krējumu.

Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25 – 30 minūtes.

Gatavo sacepumu nedaudz atdzesē un sadala porcijās.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+