Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
9. decembris, 2013
Drukāt

Karbonāde ar baravikām saldā krējuma mērcē


Valda Semjonova fotoValda Semjonova foto

"Kalniņā", kafejnīca, IK "Alens S" Līvānu 18, Aknīste, Aknīstes n., Ēdieni kafejnīcā "Kalniņā". 20.11/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas: 

cūkgaļas karbonāde,

olas,

milti,

eļļa,

sāls,

sinepes,

malti melnie pipari,

saldētas baravikas,

saldais krējums.

Kā  gatavot?

Karbonādes gabalu sagriež šķēlēs un izklapē no abām pusēm. Apkaisa ar sāli, maltiem melniem pipariem, plānā kārtiņā noziež ar sinepēm un atstāj uz 20 minūtēm, lai iemarinējas. Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Gaļu apviļā miltos, olā un cep.

Baravikas apcep nelielā eļļas daudzumā, pievieno garšvielas un saldo krējumu.

Pasniedz ar svaigu tomātu un gurķu, biešu un kāpostu burkānu salātiem, majonēzes, krējuma un zaļumu mērci un ceptiem kartupeļiem.

 

Gatavoja kafejnīcas “Kalniņā” saimnieks Juris Sorokins

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+