Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
16. februāris, 2014
Drukāt

Karstā šokolāde ar putukrējumu

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Glāze aromātiskas karstās šokolādes ar krēmīgu cepurīti garšos visiem ģimenei, bet jo īpaši – bērniem. Pagatavošanas laiks – septiņas minūtes.

4 porcijām nepieciešams

1/3 tases nesaldināta kakao pulvera
3/4 tases cukura
Šķipsniņa sāls
1/3 tases karsta
2,5 tases piena
3/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
1/2 tase saputota saldā krējuma

Pagatavošana

Katliņā vai mērces pannā sajauc kakao, cukuru un šķipsniņu sāls. Iemaisa karstu ūdeni. Pagaida līdz maisījums sākt virst, pastāvīgi to maisot.

Turpina maisīt un karsēt aptuveni divas minūtes, uzmana, lai nepievelk pie trauka apakšas.

Iemaisa divarpus tases piena un sakarsē, tomēr neuzvārot! Noņem no plīts un pievieno vaniļu. Salej četrās augstās glāzēs vai krūzēs.

Rotā ar putukrējumu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+