Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
17. decembris, 2014
Drukāt

Karstais groks “Fazenda”


Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Dzērieni. Restorāns "Fazenda", Rīga, Baznīcas iela 14. 10/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze

Sastāvdaļas: 

200 ml stipra melnās tējas uzlējuma,

20 ml gaišā ruma Bacardi,

20 ml meža ogu un tējas uzlējuma Tatratea,

20 ml granātābolu sīrupa Monin Grenadine,

10 ml sīrupa Monin Spicy,

5 ml svaigi spiestas citrona sulas,

augļu (apelsīna, citrona, mandarīna un ābola filejas).

Kā gatavot?

Visas dzēriena sastāvdaļas sajauc, lej glāzē un pievieno augļu – apelsīnu, citrona, mandarīna un ābola – filejas.

 

Gatavots restorānā “Fazenda”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+