Karsti kūpināta laša salāti ar fenheli un avokado 0
Sastāvdaļas
120 g karsti kūpināta laša,
40 g fenheļa,
40 g pesto,
100 g majonēzes,
40 g foreles ikru,
½ avokado,
50 g salātu lapu,
30 g citrona,
30 g olīveļļas.
Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu
18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi?
41
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
188
Pagatavošana.
Salātiem uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Pesto sajauc ar majonēzi. Uz šķīvja kārto salātus, šķēlītēs sagrieztu kūpinātu lasi un avokado, plāni sagrieztu fenheli, pievieno foreles ikrus un bazilika majonēzi.