Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
6. janvāris, 2015
Drukāt

Karsti kūpināta laša salāti ar fenheli un avokado


Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Kūpināta laša salāti ar bazeliku un majonēzi. Ēdieni restorānā "Neiburgs" . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze

Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

120 g karsti kūpināta laša,

40 g fenheļa,

40 g pesto,

100 g majonēzes,

40 g foreles ikru,

½ avokado,

50 g salātu lapu,

30 g citrona,

30 g olīveļļas.

Salātiem uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Pesto sajauc ar majonēzi. Uz šķīvja kārto salātus, šķēlītēs sagrieztu kūpinātu lasi un avokado, plāni sagrieztu fenheli, pievieno foreles ikrus un bazilika majonēzi.

 

Gatavos restorānā “Neiburgs”

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+