Kūpināta laša salāti ar bazeliku un majonēzi. Ēdieni restorānā “Neiburgs” .   04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Kūpināta laša salāti ar bazeliku un majonēzi. Ēdieni restorānā “Neiburgs” . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Foto – Valdis Semjonovs

Karsti kūpināta laša salāti ar fenheli un avokado
 0

Sastāvdaļas
120 g karsti kūpināta laša,
40 g fenheļa,
40 g pesto,
100 g majonēzes,
40 g foreles ikru,
½ avokado,
50 g salātu lapu,
30 g citrona,
30 g olīveļļas.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Salātiem uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Pesto sajauc ar majonēzi. Uz šķīvja kārto salātus, šķēlītēs sagrieztu kūpinātu lasi un avokado, plāni sagrieztu fenheli, pievieno foreles ikrus un bazilika majonēzi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.