Mobilā versija
-3.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
18. decembris, 2013
Drukāt

Karstais pīlādžu dzēriens ar meža ogu un tējas uzlējumu


Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

300 ml karsta ūdens,

20 ml meža ogu un tējas uzlējuma Tatratea,

5 ml grenadīnu sīrupa Monin,

2 ēd. k. pīlādžu želejas.

Glāzē liek pīlādžu želeju, uzlej karstu ūdeni un izšķīdina to. Pielej uzlējumu un sīrupu, samaisa. Glāzi rotā ar citrusaugļa šķēlīti vai kā citādi saskaņā ar savu gaumi un patiku. Karstajam dzērienam ir spēcīga rūgteni salda garša.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+