Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
31. oktobris, 2013
Drukāt

Kārtainās mīklas kanēļa cepumi

Aikāgaršo fotoAikāgaršo foto

Pagatavošana laiks: 25 min

Porcija: 1 cilvēkam

Nepieciešams:

Bezrauga kārtainā mīkla – 200 g

Olas dzeltenumi – 2 gab.

Malts kanēlis – 2,5 ēdamk.

Medus – 2 ēdamk.

Milti – sauja

Pagatavošana:

Kārtaino mīklu pagatavo pats vai izmanto jau gatavu – saldētu vai Rimi kulinārijā iegādātu svaigo mīklu.

Uzber uz galda nedaudz miltus un uzliec mīklu. Pa virsu uzber vēl miltus, lai mīkla nelīp, kad to izrullē.

Kad mīkla izrullēta, tās virsu nosmērē ar olu dzeltenumu.

Pusi mīklas pārlej ar medu un pārkaisi ar kanēli.

Mīklu cieši sarullē garā, tievā rullītī.

Sagriez aptuveni 1,5 cm garos gabaliņos un liec uz ietaukotas cepešpannas.

Sakarsē krāsni līdz 180 °C.

Cep 15 – 20 minūtes.

Aikāgaršo padoms!

Izmēģini uzcept cepumus ar burkānu, biezpiena, rozīņu vai pat ķirbju pildījumu!

 

Aikāgaršo recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+