Kartupeļi ar garšvielām
 0

Sastāvdaļas: 6 lieli kartupeļi, 8 tamarinda pākstis, ½ tējkarotes kurkumas, 1 tējkarote karija pulvera, ½ tējkarotes maltu piparmētru lapiņu, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote sāls,

Reklāma
Reklāma

3 ēdamkarotes augu eļļas.

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi”
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizo un sagriež lielās šķēlēs. Ieliek cepampannā, apslaka ar eļļu un cep + 180 grādos aptuveni pusstundu, līdz mīksti. Tad pieliek garšvielas, sāli un gabaliņos sagrieztu tamarindu, samaisa. Ļoti aromātiski un gardi. Ja tamarindu liek cepšanas sākumā, tas sadeg un nenodod ēdienam savu unikālo garšu.

 

Recepte 4 porcijām.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.