Mobilā versija
+0.5°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
26. aprīlis, 2012
Drukāt

Kartupeļi ar garšvielām


Kartupelji_ar_tamarindu_un_garsvielaam

Sastāvdaļas: 6 lieli kartupeļi, 8 tamarinda pākstis, ½ tējkarotes kurkumas, 1 tējkarote karija pulvera, ½ tējkarotes maltu piparmētru lapiņu, ½ tējkarotes maltu melno piparu, 1 tējkarote sāls,

3 ēdamkarotes augu eļļas.

 

Kā gatavot?

Kartupeļus nomizo un sagriež lielās šķēlēs. Ieliek cepampannā, apslaka ar eļļu un cep + 180 grādos aptuveni pusstundu, līdz mīksti. Tad pieliek garšvielas, sāli un gabaliņos sagrieztu tamarindu, samaisa. Ļoti aromātiski un gardi. Ja tamarindu liek cepšanas sākumā, tas sadeg un nenodod ēdienam savu unikālo garšu.

 

Recepte 4 porcijām.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+