Mobilā versija
-2.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
25. novembris, 2014
Drukāt

Kartupeļi ar selerijām

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• Kilograms kartupeļu

• 300 g selerijas

• 200 g saldā krējuma

• 150 ml piena

• 2 ķiploka daiviņas

• Liels sīpols

• 200 g Holandes siera

• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu

• Tējkarote sāls

• Tējkarote maltu melno piparu

(6 porcijas)

Sīpolus sagriež gredzenos un apcep zeltaini brūnus. Kartupeļus un selerijas sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Bļodā sajauc krējumu ar pienu, rīvētu Holandes sieru, sakapātām ķiploka daiviņām, sāli, pipariem un lociņiem. Kārtās liek kartupeļus, sīpolu gredzenus, seleriju. Pārlej ar krējuma, piena un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī stundu +180 °C, līdz sacepums kļuvis zeltaini brūns.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+