Mobilā versija
+1.3°C
Grieta, Strauta, Rebeka
Pirmdiena, 23. janvāris, 2017
19. septembris, 2014
Drukāt

Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv

Sastāvdaļas:

1kg kartupeļi

200g turku/grieķu jogurts

2-3 ķiploka daiviņas

baziliks

sviests

rīvēts Parmezāns

sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.

         Recepti piedāvā

bon_apetit_500

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+