Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
14. janvāris, 2015
Drukāt

Kartupeļu omlete sātīgām brokastīm (1)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

2 olas
2 kartupeļi
Sāls
Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, olas sakuļ, apvieno ar kartupeļiem, pievieno sāli, ātri sajauc viendabīgā masā.

Masu liek ar eļļu vai sviestu ieziestā pannā. Uzliek vāku.

Cep uz plīts uz čuguna paliktņa (15 minūtes omletes apakšējo daļu, pēc tam apgriež omleti uz otru pusi un turpina cept vēl 10 minūtes.

Kartupeļu omleti pasniedz karstu ar krējumu, majonēzi, kečupu vai zaļumiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Agrāk tās sauca par kartupeļu pankūkām.

Draugiem Facebook Twitter Google+