Foto – Fotolia

Kartupeļu omlete sātīgām brokastīm 0

Sastāvdaļas
2 olas
2 kartupeļi
Sāls
Augu eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, olas sakuļ, apvieno ar kartupeļiem, pievieno sāli, ātri sajauc viendabīgā masā.
Masu liek ar eļļu vai sviestu ieziestā pannā. Uzliek vāku.
Cep uz plīts uz čuguna paliktņa (15 minūtes omletes apakšējo daļu, pēc tam apgriež omleti uz otru pusi un turpina cept vēl 10 minūtes.
Kartupeļu omleti pasniedz karstu ar krējumu, majonēzi, kečupu vai zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.