Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
25. augusts, 2014
Drukāt

Kartupeļu pankūkas ar bekona un baraviku mērci

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: kartupeļi, sāls, pipari, ola, eļļa. Mērcei: sīpoli, bekons, svaigas baravikas, saldais krējums, sāls, pipari.

 

Kā gatavot?

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, piparus, olu; sajauc. Masu liek uz pannas un no abām pusēm cep vidēji lielas brūnas pankūciņas. Uz otras pannas apcep sīpolus, sagrieztu bekonu vai citu žāvētu gaļu, pievieno notīrītas, sagrieztas baravikas. Kad sēnes izcepušās, pielej saldo (vai skābo) krējumu, pieber sāli, piparus. Kartupeļu pankūkas pasniedz kopā ar baraviku mērci.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+