Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
21. janvāris, 2015
Drukāt

Kartupeļu pankūkas ar bekonu (1)

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Kartupeļu pankūkas ar bekonu

Sastāvdaļas:

Kartupeļi,
milti,
olas,
sāls,
malti melnie pipari,
bekons,
skābais krējums,
augu eļļa.

Kartupeļus sarīvē uz vidēji rupjas rīves, piesit klāt kādu olu, pieber pavisam nedaudz miltu, pikantumam mazliet maltus melnos piparus un šķipsniņu sāls. Masu kārtīgi sajauc, ar karoti liek sakarsētā eļļā un cep, līdz pankūkas kļuvušas gaiši brūnas. Bekona šķēlītes sacep tā, lai kļūst kraukšķīgas. Kārto uz šķīvja kopā ar pankūkām, pievieno skābo krējumu. Rotā ar svaigu gurķi un tomātu.

Gatavoja Saulkrastu kafejnīcas “Piekraste” pavāre Inga Savicka

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. viena ietiepīga tauta tie latvieši! Nu kāpēc kartupelim vajag miltus un olas, ja jau tas tāpat turas kopā no cietes klātbūtnes? Bet nē, noteikti milti tur vēl jāpiešauj

Draugiem Facebook Twitter Google+