Mobilā versija
+0.5°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
11. septembris, 2014
Drukāt

Kartupeļu sacepums ar sēnēm

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Nepieciešams

Kartupeļi 800 g
Svaigas sēnes 300 g
Sīpoli 200 g
Augu eļļa 100 ml
3 olas
Krējums 100 ml
Pētersīļa lapas
Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana
Kartupeļus notīra, sagriež salmiņos un sautē ūdenī un eļļā. Atsevišķi apcep sēnes un sīpolus, pievieno sāli un piparus pēc garšas, kā arī sīki sakapātus pētersīļus. Ar sviestu izziestā cepamtraukā kārtām liek kartupeļus un sēnes, pārlej ar krējuma un olu maisījumu. Liek karstā cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Pasniedz karstu kā atsevišķu ēdienu vai kā piedevas.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+