Pēc sātīgajiem saldējumiem Lelde Sotniece savā kafejnīcā Skrīveros piedāvā saldo ēdienu: “Satriecošo ķirbju saldējumu”, “Pacilājošo biezpiena saldējumu ar fantastiskām avenēm” un “Valdzinošo zemeņu jogurta saldējumu”.
Pēc sātīgajiem saldējumiem Lelde Sotniece savā kafejnīcā Skrīveros piedāvā saldo ēdienu: “Satriecošo ķirbju saldējumu”, “Pacilājošo biezpiena saldējumu ar fantastiskām avenēm” un “Valdzinošo zemeņu jogurta saldējumu”.
Foto – Ivars Bušmanis

“Skrīveru mājas saldējums” piedāvā nebijušas kombinācijas; arī kartupeļu saldējumu ar tomātu mērci 10

Pirms astoņiem gadiem Skrīveros dibinātais Sotnieku ģimenes uzņēmums SIA “Rozīne” patlaban kļuvis par vienu no valstī visvairāk zināmajiem īsta, bez mākslīgām piedevām gatavota saldējuma ražotājiem. Kā nu ne, ja “Skrīveru mājas saldējuma” kafejnīcā Skrīveros var baudīt no saldējuma gatavotas uzkodas un trīs ēdienu maltīti. Tā ir vesela izrāde! Aizvadītajos gados pircējiem gadatirgos un nu jau arī restorānos, kafejnīcās piedāvātas vairāk nekā 80 pašu saimnieku izveidotas saldējuma šķirnes. Un ar kādām izejvielām un nosaukumiem – “Pacilājošs biezpiena saldējums ar fantastiskām avenēm”, “Burvīgs šokolādes saldējums ar zilo sieru”, “Kartupeļu ‘Laura’ saldējums ar karstu tomātu mērci un sīpolu saullēktu”, “Atspirdzinošo paniņu saldējums”! To dēļ daudzi uzņēmumi pasūta Sotnieku ģimenes saldējumu viesizrādes savos pasākumos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Šā gada janvārī uzņēmums piedalījās starptautiskajā izstādē “Zaļā nedēļa” Berlīnē. Ar neparasti strādīgo Sotnieku ģimeni – uzņēmuma īpašnieci Leldi, viņas brāli Mārtiņu, māti Dzidru un tēvu Voldemāru – tiekamies uzreiz pēc atgriešanās no Berlīnes, tāpēc sarunu sākam ar iespaidiem pēc pasaules lielākā patērētāju pārtikas gadatirgus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.