Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
29. decembris, 2014
Drukāt

Ierastais neierasti: kartupeļu, siļķes un biezpiena kārtojums ar skābā krējuma mērci

ediens184
Sastāvdaļas:

Kartupeļi,
mājās gatavota majonēze,
pēc iespējas treknāka Atlantijas siļķe,
lauku biezpiens,
skābais krējums,
dilles.

KĀ GATAVOT?

Vārītus, atdzesētus kartupeļus sagriež kubiņos, sajauc ar mājās gatavotu majonēzi un ar karoti liek formiņā uz šķīvja. Sakapā siļķi un liek nākamajā kārtā pāri kartupeļiem. Pievieno lauku biezpienu, kas sajaukts ar skābo krējumu un sakapātām dillēm. Visu pārlej ar mērci, gatavotu no skābā krējuma un kapātām dillēm. Izņem formiņu. Rotā ar zirņu dīgstiem, dzērvenēm un zilā sīpola ripiņām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+