Foto – biedrība “Siera klubs”

Kartupeļu un zaļumu rullītis ar līdaku ikriem 0

Sastāvdaļas
• 2 kartupeļi
• 2 olas
• 150 g miltu
• cietais siers Grande Duro
• svaigais krēmsiers Baltais
• muskatrieksts
• pētersīļi
• pipari, sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olu, miltus, garšvielas, sarīvētu sieru un smalki sagrieztus pētersīļus. Visu samaisa, masu izklāj uz cepešpannas, kurā ieklāts cepampapīrs, un aptuveni 17 minūtes cep cepeškrāsnī +180 °C. Atdzesē, sagriež gabalos un noziež ar svaigo krēmsieru Baltais, kam pievienoti zaļumi. Sarullē un pasniedz ar foreļu un līdaku ikriem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.