Kartupeļu zvaigznītes
 0

Kā gatavot?

Kartupeļus nomazgā, nomizo un sagriež 5 mm biezās šķēlītēs. Ar formiņu, kuru parasti izmanto piparkūku cepšanā, no kartupeļiem izspiež zvaigznītes (pārpalikumus var izmantot zupai). Kartupeļu zvaigznītes saliek bļodā, aprasina ar eļļu, pārkaisa ar sakapātu ķiploka daiviņu un samaisa. Tad pārkaisa ar miltu maisījumu, kuram pievienota sāls un garšvielas. Izliek uz pannas un cep +180 grādu temperatūrā 10 – 15 minūtes, līdz kartupeļi kļūst zeltaini. Pasniedz ar krējuma – ķiploku mērcīti.

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.