Mobilā versija
+4.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
25. septembris, 2014
Drukāt

Kārumi ar kaņepju sēkliņām bērniem

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida

Kaņepju konfektes

Bērniem var pagatavot garšīgus našķus – mājās gatavotajām gotiņu konfektēm pievienot kaņepju sēkliņas. Divas glāzes piena savāra ar divām glāzēm cukura, līdz masa kļūst gaiši brūna un sabiezē. Tad pievieno trīs ēdamkarotes ka­ņepju sēkliņu, samaisa, izklāj pannā uz cepampapīra un, kad masa atdzisusi un sastingusi, sagriež mazos gabaliņos.

No kaņepju sēkliņām var pagatavot arī gardas trifeles – blenderī ieber sešas ēdamkarotes kaņepju sēkliņu, pusglāzi izmērcētu rozīņu, divas ēdamkarotes sezama sēklu un sauju valriekstu. To visu sablendē un ar mitrām rokām saveļ bumbiņas. Rozīnes rada patīkamu saldumu, kaņepes un sezams – burvīgu aromātu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+