Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
6. janvāris, 2015
Drukāt

Vai “nosarmojušu” šokolādi drīkst ēst? (2)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

“Dažkārt šokolādes tāfelīte izskatās nosarmojusi. Vai tādu drīkst ēst?” BAIBA B. RĪGĀ

Šokolādē ir diezgan daudz tauku, un, uzglabājot to istabas temperatūrā, tātad siltumā, tauki ar laiku nonāk tāfelītes virsējā slānī, veidojot baltu kārtiņu. Šādu šokolādi drīkst ēst, tā nav kaitīga, vienīgi ārējais izskats vairs nav tik pievilcīgs. Lai izvairītos no baltās tauku kārtiņas, glabājot mājās ilgāku laiku, šokolādi vēlams turēt ledusskapī.

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Braucot ciemā uz Angliju aizvedu šādu šokolādi, pirku Rimī… tagad atplēšu papīru, lai pārbaudītu to štruntu… Kvalitāte vairs nav tā, garša arī nav kā svaigai šokolādei… Vispār bija

Draugiem Facebook Twitter Google+