Foto – Anda Krauze

Kastaņu krēmzupa ar kaltētu gaileņu pulveri 0

Sastāvdaļas
200 g konservētu kastaņu
100 g burkānu
50 g šalotes sīpolu
200 ml saldā krējuma
timiāna zariņš
sāls

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Smalki sagriež sīpolus un burkānus. Katlā izkausē sviestu, tajā ieber sagrieztos burkānus, sīpolus un ieliek kastaņus. Masu sautē uz lēnas uguns 5 – 7 min. Tad pievieno saldo krējumu, sāli, timiānu. Vāra, līdz masa ir mīksta, un to sablendē. Beigās pievieno kaltētu gaileņu pulveri. Dekorē ar zirņu dīgstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.