Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
16. janvāris, 2014
Drukāt

Kazas siera zupa ar grauzdiņiem. Saimniecības “Daniņi” recepte

Foto - 123rf.comFoto - 123rf.com

300 g siera, 100 g miltu, karote sviesta miltu apbrūnināšanai, 2 l gaļas buljona, sāls, baltie pipari, 2 glāzes saldā krējuma, 2 olu dzeltenumi, saišķītis pētersīļu un lociņu, 4 šķēles tostermaizes, karote sviesta tostermaizes kubiņu apcepšanai.

Sieru sarīvē. Miltus apbrūnina sviestā, uzlej karstu gaļas buljonu, maisot uzvāra un uz nelielas uguns vāra 8 minūtes, tad ieber sieru un, nemitīgi maisot, ļauj tam izkust, pieber sāli un piparus.

Saldo krējumu sakuļ ar olas dzeltenumu un iejauc no uguns noņemtā zupas katlā, nevāra.

Nomazgā zaļumus, nosusina un sasmalcina. Baltmaizi sagriež kubiņos, tos sviestā apcep zeltaini brūnus. Zaļumus sadala zupas šķīvjos, ielej zupu un virsū uzber baltmaizes kubiņus.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+