Mobilā versija
+1.4°C
Krišs, Ksenija, Eglons
Otrdiena, 24. janvāris, 2017
26. augusts, 2015
Drukāt

Kazeņu ledus tēja

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

(4 porcijas)

• 3 melnās tējas maisiņi

• 400 g kazeņu

• 400 ml ūdens

• Ēdamkarote sakapātu piparmētru

• 75 g brūnā cukura

• Ledus gabaliņi

Kazenes sajauc ar cukuru un maisa ar koka karoti, līdz atsulojas. Pieber sakapātas piparmētras lapiņas. Aplej tēju un ļauj ievilkties. Tēju uzlej kazeņu masai un pēc stundas izkāš caur sietiņu, atdzesē. Pasniedz ar svaigām kazenēm un ledus gabaliņiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+