Kečups no pāraugušiem gurķiem. Kas tas tāds, vai izdodas garšīgs? 0

Lielus, pāraugušus gurķus, kas neder mari­nē­šanai un skābēšanai, var izmantot šādi.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām 137
Lasīt citas ziņas

Nomizo, izņem sēklotni, sagriež un samaļ gaļas mašīnā. Pētersīļu saknes, selerijas, burkānus un sarkano papriku notīra, sagriež, nedaudz pasutina un arī samaļ.

Abus malumus liek katlā, pievieno tomātu biezeni, pieber sāli (pēc garšas) un nedaudz cukura, maltus melnos piparus, kripatiņu ingvera un krustnagliņas. Vāra, līdz veidojas krējumam līdzīga konsistence.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad karstu kečupu no gurķiem pilda burciņās, uzlej eļļu (apmēram 1 cm, lai pārklāj). Uzskrūvē vāciņu un noliek vēsā vietā. Izmanto kā piedevu mērcēm, gaļas ēdieniem un zupām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.