Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
13. jūnijs, 2014
Drukāt

Ķilavu maizīte ar vārītu olu
 – labas brokastiņas! (3)

Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

Sastāvdaļas: Četras šķēlītes ķieģelīša rupjmaizes, divpadsmit ķilavu filejas, četras cieti vārītas olas, viens tomāts, divas daiviņas ķiploka, zaļie lociņi.

Kā gatavot? Maizīti uzcep eļļā un liek uz salvetes nosusināties. Ierīvē maizes šķēli ar ķiploku. Tai virsū pakāpeniski kārto ķilavas, ripās sagrieztu olu un tomātus. Pārkaisa ar sakapātiem zaļajiem lociņiem.

 

Paldies par atsaucību restorānam “Siļķītes un dillītes”

 

 

 

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. Ķilavu maizīte ar vārītu olu
 – labas brokastiņas UN MUTE SMIRDEES liidz pusdienlaikam!

  2. Daini Bušmani! Par ko Kains nosita Ādamu? Par vecām anekdotēm!!! Šīs maizītes es ēdu jau 4 gadu vecumā,- pirms 50 gadiem!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+