Mobilā versija
+6.8°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
18. jūnijs, 2014
Drukāt

Ķimeņu siera rulete
 (1)

KimSiers_0294

• 400 g ķimeņu siera

• 150 g biezpiena

• 250 g kūpinātas cūkgaļas filejas

• 50 g zaļumu sviesta

• Pētersīļi

• Sāls

Polietilēna maisiņu no iekšpuses ieziež ar siltu sviestu, piepilda ar sieru, aizsien un katlā vāra, līdz siers kļūst mīksts. Sieru izņem no maisiņa, uz dēlīša plāni izveltnē, liek virsū pildījumu, satin. Tur ledusskapī 2–3 stundas. Pēc tam griež šķēlēs. Pildījumu gatavo šādi: biezpienu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno smalki sagrieztu cūkgaļu un pētersīļus, samaisa.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Viss jau labi, garšīgi, jauki, tikai… Gadsimtiem ilgi latvieši ir kopā ar ēdamlietām katlā likuši baltu marlīti (kad tas nepieciešams), bet nekad celofānu! Piem. celofāna sastiķējuma līnija vispār tur ne vairāk kā 40 grādu karstumu (pēc pieredzes).

Draugiem Facebook Twitter Google+