Mobilā versija
+5.9°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
19. marts, 2014
Drukāt

Ķīniešu plācenīši ar zaļajiem lociņiem

Китайские лепёшки с зелёным луком

Sastāvdaļas:

2,5 krūzes miltu

1 krūze ūdens

1 tējkarote sāls

100 g zaļo lociņu

2 ēdamkarotes sezama eļļas

augu eļļa

Kā gatavot?

Izsijātus miltus samaisa ar sāli. Pievieno karoti sezama eļļas. Nelielā strūklā pielej karstu ūdeni. Ātri samaisa vienmērīgā mīklā. Izveido bumbiņu, ietin polietilēna plēvē un pusstundu liek nostāvēties.

Smalki sagriež zaļos lociņus.

Mīklu sadala 2-3 daļās. Katru daļu izrullē taisnstūra formā. Mīklu apziež ar sezama eļļu un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem. Katru mīklas daļu satin kā ruletītes, pēc tam sagriež gabaliņos. Aptin ar plēvi un izrullēt plānus plācenīšus.

Noņem plēvi un karsē lielā eļļas daudzumā, līdz plācenīši iegūst zeltainu nokrāsu. Pasniedz karstus.

Recepte no dreamscook.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+