Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
5. februāris, 2015
Drukāt

Kinoa pankūkas
 – neparastas brokastis! (3)

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas:

170 g kviešu vai auzu miltu,
2 tējkarotes cepamā pulvera,
½ tējkarotes sāls,
1 glāze izvārītas kinoa,
200 ml piena,
2 ēdamkarotes skābā krējuma,
2 ēdamkarotes brūnā cukura,
2 ēdamkarotes olīveļļas,
½ tējkarotes malta kanēļa.

Kā gatavot?

Bļodā sajauc miltus ar sāli, maltu kanēli un cepamo pulveri. Citā bļodā samaisa izvārītu kinoa, pienu, skābo krējumu, cukuru un eļļu un pievieno miltu maisījumam. Izmaisa, līdz iegūta viendabīga masa. Uzkarsē pannā eļļu un cep pankūkas. Ļoti gardas un aromātiskas, pasniedz ar medu vai skābo krējumu.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+