Ķiploki ar pupiņām, sviestu, kaltēti un eļļā. 6 īpaši pikantas receptes 0
Pupiņu pākstis ar ķiplokiem
500 g pupiņu pākšu, 1 ķiploks, 1/3 glāzes 3% etiķa, dilles.
Reklāma
Reklāma
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara?
25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu
23
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts
33
Pupiņu pākstis sagriež salmiņos, vāra sālsūdenī, notecina uz sieta un atdzesē. Liek salātu traukā un pārkaisa ar dillēm.
Atsevišķā traukā liek saberztus ķiplokus un etiķi.