Mobilā versija
+4.9°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
5. septembris, 2014
Drukāt

Ķiploki ar pupiņām, sviestu, kaltēti un eļļā. 6 īpaši pikantas receptes

1. Pupiņu pākstis ar ķiplokiem

1no6
Foto - " Mājas gardumi"Foto - " Mājas gardumi"

500 g pupiņu pākšu, 1 ķiploks, 1/3 glāzes 3% etiķa, dilles.

Pupiņu pākstis sagriež salmiņos, vāra sālsūdenī, notecina uz sieta un atdzesē. Liek salātu traukā un pārkaisa ar dillēm.

Atsevišķā traukā liek saberztus ķiplokus un etiķi.

  1. Pupiņu pākstis ar ķiplokiem
  2. Ķiploku un burkānu pikantums
  3. Kaltētu ķiploku maisījums
  4. Ķiploku sviests
  5. Ķiploku pastēte
  6. Ķiploki augu eļļā

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+